HEEFT U EEN INTERNATIONALE BELASTINGVRAAG? KLIK HIER

United States of AmericaUnited KingdomAustriaGermanyNetherlands

ArtoriusIntTax

HEEFT U EEN INTERNATIONALE BELASTINGVRAAG?

HARTELIJK WELKOM

Leuk dat u onze site bezoekt! Lees en kijk even verder, wellicht kunt u er uw voordeel mee doen. Wij zijn ARTORIUS, een internationaal erkend belastingadvieskantoor.

Wij profileren ons niet met een glimmend kantoor, maar met deskundigheid, persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid. Met onze dienstverlening richten we ons hoofdzakelijk op grensoverschrijdende activiteiten voor zowel ondernemers als particulieren.

Neem gerust contact op als u vragen heeft of nader wilt kennismaken.

RB-Kantoor

BEDRIJF & VISIE

Image

Wie is Artorius?

Arthur Gieling Belastingadviseur heeft sinds 3 oktober 2014 de activiteiten voortgezet onder een nieuwe naam: ARTORIUS 

De oprichter/partner blijft Arthur Gieling. Hij is een in 1971 geboren Nederlander die al in het laatste jaar van het voortgezet onderwijs koos voor de fiscale sector. Op de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) volgde hij met succes een studie Fiscale Economie. In de periode 1994 tot 2006 deed Arthur Gieling veel ervaring op bij verschillende accountants- en administratiekantoren en in mei 2006 slaagde hij voor de Masteropleiding Federatie Belastingadviseur.  Arthur Gieling is een integer vakman die in staat is zijn kennis op een praktische manier te vertalen. Hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. Omdat een belastingadviseur een vertrouwenspersoon is, vindt Arthur Gieling een goed persoonlijk contact belangrijk. Of de ‘klik’ er is blijkt volgens Arthur Gieling vrijwel altijd al tijdens het eerste - informatieve - gesprek. Arthur Gieling spreekt op een zeer goed niveau Duits en op een goed niveau Engels.

NIEUWS

Eindejaarstips 2021

Wilt u voor 2022 nog extra advies over fiscale zaken? Bijvoorbeeld om de winst door te schuiven naar 2022? Of wilt u tips over de nieuwe gerichte vrijstelling voor thuiswerken?

Lees alle tips over deze en andere onderwerpen in de RB-special: Eindejaarstips 2021.

Duitse BTW verlaging
per 01-07-2020

Op 3 juni 2020 is in Duitsland besloten om vanwege de corona crisis de btw-tarieven voor leveringen en diensten te verlagen. Deze verlaging is in eerste instantie beperkt en geldt voor de periode van 1 juli 2020 tot 31 december 2020.

Vanaf 1 juli 2020 is het algemene btw-tarief 16% (voorheen: 19%) en het lage btw-tarief 5% (voorheen: 7%).

Vanaf 19-01-2019 is Artorius
erkend RB-kantoor

LogoRB Vlak Erkend RB KantoorARTORIUS International heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.  

Maak bezwaar tegen uw WOZ-waarde

Is de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand te hoog? Artorius International zal in samenwerking met WOZ-Consultants de WOZ-waarde op juistheid beoordelen en indien nodig namens u bezwaar aantekenen. WOZ-Consultants zorgt ervoor dat een goed gemotiveerd bezwaarschrift inclusief taxatierapport naar de gemeente wordt verzonden. Hierdoor heeft u meer kans op een verlaging van de WOZ-waarde. Als de WOZ-waarde wordt verlaagd betaalt u minder belasting. Dat wil toch iedereen?

Artorius Nederland

BEZOEKADRES

Korte Nieuwstraat 2          
6911 BH Pannerden

Bezoek alleen volgens afspraak
Vrijdagmiddag gesloten.

T 0316 37 22 24

Artorius Duitsland

BEZOEKADRES

Florastraβe 12
D-46459 Rees

Bezoek alleen volgens afspraak
Vrijdagmiddag gesloten.

T +31 (0)316 37 22 24

Correspondentie

CORRESPONDENTIEADRES

Postfach 10 04 53
D-46424 Emmerich am Rhein

logoARTORIUSCopyright © 2014, Artorius. Alle rechten voorbehouden.
Created & Designed by WEBDIEZAIN
Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!

Search

ArtoriusZilverSoloUnited States of AmericaUnited KingdomAustriaGermanyNetherlands